Kennismaken en aanmelden

 

WELKOM DINSDAG 11.00 – 15.00 uur voor belangstellenden, nieuwkomers en cliënten. Informele kennismaking of gewoon een luisterend oor, contacten en ervaringen uitwisselingen.

 

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor jou betekenen? Kom gerust eens langs, de koffie of thee en ons team staat voor je klaar! Heb je interesse, kom dinsdag langs en vul een aanmeldformulier in. Wil je liever een afspraak maken, meld je dan aan via het contactformulier op de contactpagina. Telefoneren of e-mailen kan ook. Voor vragen over aanmelding, werkwijze en of andere zaken kun je altijd telefonisch contact opnemen met kantoor Zorgbureau Anders.

 

Wij reageren snel en maken een afspraak voor een intakegesprek. Dat kan bij jou thuis  of op kantoor Zorgbureau Anders. Tijdens dit intakegesprek bekijken we samen jouw hulpvragen en hoe wij praktisch kunnen helpen. Is hulp van mantelzorgers of inzet van je eigen netwerk mogelijk?, enz. Heb je al een indicatie of kunnen wij je op jouw verzoek helpen met de indicatie-aanvraag bij WIJ-EINDHOVEN? Zorgbureau Anders kan je op weg helpen. Dat is ons werk.

 

Welkom Open Dag: Elke DINSDAG 11.00 – 15.00 uur

Kantoortijden: maandag tot en met vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur

Adres: Pisanostraat 55 - Eindhoven

Telefoon Zorgbureau Anders: 040 – 202 93 95

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Bel of e-mail ons dan, ook voor het maken van een afspraak. Of vul op de website het contactformulier in, wij nemen dan snel contact met je op.

HKZ certificaat

Kiwa Nederland

Kantoor en postadres

Zorgbureau Anders bv

Pisanostraat 55

5623 CB Eindhoven

Telefoon: 040 - 202 93 95