Cliënten ervaringen

 

Lilian (45 jr.):

Bij een opvang moest ik  weg en na een volgende tijdelijk opvang, werd ik thuisloos. Via GGzE FACT-team werd ik aangemeld bij Zorgbureau Anders. Zij hebben mij direct aan een kamer kunnen helpen. En over een paar maanden is er zelfs een woning voor mij, inclusief woonbegeleiding door mijn coach van Zorgbureau Anders.

Ik  ben hier heel ‘happy’ mee. Na zoveel jaren zwerven, eindelijk een eigen huisje waar ik gelukkig kan zijn. Bij de eerste afspraak met mijn coach hadden wij gelijk een goeie klik. Na 25 jaar hulpverlening heb ik nog nooit zo’n deskundig en slagvaardige coach meegemaakt: Zij ‘duwt’ mij in de goede richting die ik zelf ook zocht en zij neemt mij serieus en heeft een open hart voor mij, ondanks alle problemen die ik heb’.

Eddy (23 jr.):

‘Ik heb deze begeleiding nu één jaar en heb er hele goede ervaring mee. Wat geregeld moet worden, gebeurt in overleg en samen met mij. De coach staat mij altijd bij wanneer dat nodig is. Ook bij afspraken waar ik liever niet alleen heen wil, staan de mensen van Zorgbureau Anders voor me klaar. SUPER!’

Ahmed (40 jr):

‘Ik heb met mijn begeleider best wel veel resultaat geboekt. Ik vind de begeleiding fijn omdat ik begrepen wordt en ze niet zo moeilijk doen. Zo heb ik het nog niet bij andere instanties meegemaakt en ik ben zeer positief over Zorgbureau Anders’.

Richard (40 jr.):

‘Door omstandigheden ben ik met Zorgbureau Anders in aanraking gekomen. Deze mensen zijn gewoon KANJERS!

Ze krijgen van mij daarom een dikke 10!’

 

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Bel of e-mail ons dan, ook voor het maken van een afspraak. Of vul op de website het contactformulier in, wij nemen dan snel contact met je op.

Kantoor en postadres

Zorgbureau Anders

Telefoon: 040 - 202 93 95

E-mail: info@zorgbureauanders.nl

www.zorgbureauanders.nl