Ons team

 

Zorgbureau Anders neemt jouw zorgvragen serieus. Wij willen jou zo goed mogelijk helpen met je problematiek. Ons team is daarvoor ingericht naar gespecialiseerde deskundigheid en ervaring. De ambulante begeleiders zijn allemaal gekwalificeerd en MBO-/HBO-geschoold Maatschappelijkwerkers.

 

Wij staan voor je klaar en helpen professioneel-slagvaardig en snel bij jouw vragen en problematiek. Wil jij meer weten over Zorgbureau Anders en wat wij speciaal voor jou kunnen betekenen, dan kun je altijd contact opnemen.

 

Cliënten ervaringen

 

Zorgbureau Anders vindt het erg belangrijk om te weten wat onze cliënten en hun sociale netwerk, van onze dienstverlening vinden. Onderstaand de mening en ervaring van een aantal cliënten over de dienstverlening van ons bureau. Uit privacy-bescherming is dit anoniem. Mocht je meer willen weten over ervaringen van cilënten, dan horen wij dat graag.

 

Net als in 2016 werd Zorgbureau Anders in 2017 bij het cliënten-tevredenheids-onderzoek opnieuw met het cijfer 8 als goed beoordeeld. Cliënten zijn met name tevreden over de goede communicatieve bereikbaarheid, praktische informatie-verstrekking, correcte behandeling en adequate-, vertrouwensvolle hulpverlening.

 

 

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Bel of e-mail ons dan, ook voor het maken van een afspraak. Of vul op de website het contactformulier in, wij nemen dan snel contact met je op.

Kantoor en postadres

Zorgbureau Anders

Telefoon: 040 - 202 93 95

E-mail: info@zorgbureauanders.nl

www.zorgbureauanders.nl